flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

17 грудня 2008 року

РЕЗУЛЬТАТИ

ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ

КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ ЗАГАЛЬНИХ СУДІВ ОДЕСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО ОКРУГУ

 

17 грудня  2008 року                                                                       10 годин

 

Місце проведення: зал засідань кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу та Ради суддів Одеської області у приміщенні територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області, м. Одеса, вул. Бабеля, 2

І. Звільнення  у відставку

 

1)                за заявою судді  Ленінського районного суду м.Миколаєва  Димитрова В.І.  та подання  начальника ТУ ДСА в Миколаївській області прийнято рішення про  внесення пропозиції до Вищої Ради юстиції  про звільнення його в відставку.

 

2)                за заявою судді Приморського районного суду м.Одеси  Бабчука Я.С. та подання начальника ТУ ДСА в Одеській області  прийнято рішення про  внесення пропозиції до Вищої Ради юстиції  про звільнення його в відставку.

 

ІІ. Присвоєння кваліфікаційного класу судді

 

Присвоєно  кваліфікаційний клас:

 

1) судді апеляційного суду Миколаївської області  Значок І.С. - черговий другий кваліфікаційний клас.

2) судді  Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області  Маржиній Т.В. -  черговий третій  кваліфікаційний клас.

3) судді Центрального районного суду м. Миколаєва Подзігун Г.В. - черговий  третій кваліфікаційний клас.

4) судді Єланецького районного суду Миколаївської області Черняковій Н.В. -  черговий третій кваліфікаційний клас.

5) судді Жовтневого районного суду Миколаївської області Самчишиній Н.В. - черговий третій кваліфікаційний клас.

6) судді Снігурівського районного суду Миколаївської області  Яворській Н.І.  - черговий третій кваліфікаційний клас.

7) судді Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області   Лузан Л.В. -  черговий четвертий  кваліфікаційний клас.

8) судді Корабельного районного м.Миколаєва Селіщевій Л.І. - черговий четвертий  кваліфікаційний клас.

9) судді Новоодеського районного суду Миколаївської області Баранкевич В.О.  - черговий четвертий  кваліфікаційний клас.

10) суддю Малиновського районного суду м.Одеси  Савинську І.О. залишено   у  раніше присвоєному третьому кваліфікаційному класі.

 

11) Відкладено розгляд питання щодо присвоєння судді Приморського районного суду м. Одеси Свяченій Ю.Б. чергового другого кваліфікаційного класу судді – для дооформлення документів.

 

ІІІ. Розгляд питань щодо дисциплінарної відповідальності суддів:

 

1) Порушено дисциплінарне провадження та відкрито дисциплінарну справу  за поданням  голови Ради суддів Миколаївської області Дзюби Ф.С. відносно судді Ленінського районного суду м.Миколаєва Димитрова В.І.

2) Порушено дисциплінарне провадження та відкрито дисциплінарну справу  за поданням  голови Ради суддів Миколаївської області Дзюби Ф.С. відносно судді Центрального районного суду м. Миколаєва Дірка І.І.

3) Відмовлено у порушенні дисциплінарного провадження та відкритті дисциплінарної справи  за  депутатським зверненням Народного Депутата України  Дубового О.Ф. відносно судді Малиновського районного суду м.Одеси Гуревського В.К.

4) Відкладено розгляд дисциплінарної  справи за поданням Міністра юстиції України Оніщука М.В. відносно судді Приморського районного суду м.Одеси Нікітіної С.Й.  за заявою судді.

 

ІV.Організаційні питання.

 

Затверджено:

1) Список  суддів місцевих загальних судів Одеської області, термін перебування у кваліфікаційному класі яких закінчується у 2009 році.

2) Список суддів апеляційного суду Одеської області, строк перебування яких у кваліфікаційному класі закінчується у 2009 році.

3) Список суддів місцевих загальних судів Миколаївської області, термін  перебування у кваліфікаційному класі яких закінчується у 2009 році.

4) Список осіб, зарахованих до кадрового резерву на заміщення посад суддів місцевих загальних судів Одеської області станом на 17 грудня 2008 року.

5) Список осіб, зарахованих до кадрового резерву на заміщення посад суддів місцевих судів Миколаївської області станом на 01 грудня 2008 року.

6) Затверджений Орієнтований перелік тем рефератів для складання кваліфікаційного іспиту особами, які виявили бажання бути рекомендованими для призначення на посаду судді вперше, на засіданнях кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу, Орієнтовний перелік  питань з юридичних дисциплін для підготовки кандидатів на посаду судді, що призначається вперше, для складання кваліфікаційного іспиту на засіданні кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу, Екзаменаційні білети з юридичних дисциплін для складання кваліфікаційного іспиту на засіданні кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу.

7) Орієнтований план роботи кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу на 2009 рік.