flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В територіальному управлінні ДСА України в Одеській області обговорювали актуальні питання виконання судових рішень

17 вересня 2020, 08:55

      Зазначену тему обговорювали вчора під час круглого столу на тему: «Дослідження питань та розбіжностей, що виникають в процесі розгляду судових справ, в яких стороною є відділи державної виконавчої служби та виконання рішень. Розробка моделі врегулювання вищевказаних питань».Відкриваючи захід Тарас Лукаш акцентував увагу: «Комунікація завжди була важливим засобом вирішення проблемних питань, а сьогодні вона стає найактуальнішою».

     За результатами обговорення учасники вирішили продовжити співпрацю між територіальними органами державної виконавчої служби та судами, узагальнити актуальні питання та налагодити ефективну комунікацію при розгляді і виконанні судових рішень між зазначеними органами.

В обговоренні взяли участь представники Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Одеси, судді місцевих загальних суддів Одеси, а також за допомогою Zoom судді місцевих загальних суддів Одеської області та начальники міжрайонних та районних відділів державної виконавчої служби Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м. Одеса