flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись звітні збори суддів за підсумком роботи за 2017 рік

26 лютого 2018, 17:20

    23 лютого в апеляційному суді Одеської області відбулись звітні збори суддів апеляційного суду, місцевих судів м.Одеси, Одеської області, керівників апаратів судів та керівництва ТУ ДСА України в Одеській області з приводу обговорення результатів роботи за рік.

    З доповідями виступили Голова апеляційного суду Одеської області Григорій Колесніков, заступники голови Олександр Джулай та Андрій Дрішлюк, а також секретарі судових палат Руслан Котелевський і Єлєна Сєвєрова, та прозвітували про виконану роботу апеляційного суду Одеської області та судів Одещини у минулому році.    

    Окремо доповідачі зупинились на основних статистичних показниках здійснення судочинства суддями апеляційного суду Одеської області, місцевих судів м.Одеси та Одеської області, зазначивши при цьому про необхідність звертати увагу на підвищення якості правосуддя, дотримання процесуальних строків, аналізувати причини помилок, допущених суддями при здійсненні правосуддя. 

     З окремою доповіддю щодо підсумків роботи місцевих судів м.Одеси та Одеської області та основних напрямків діяльності в організації роботи судів у 2018 році виступив в. о. начальника ТУ ДСА України в Одеській області Вячеслав Глущенко.    

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, на зборах суддів було відзначено, що упродовж зазначеного періоду суди м.Одеси та Одеської області забезпечили на належному рівні здійснення правосуддя на засадах верховенства права, права на справедливий судовий розгляд, захист прав та охоронюваних законом інтересів громадян, гарантованих їм законами України.