flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інтерактивний семінар на тему: “Комунікаційна діяльність суду”

16 лютого 2018, 12:50

Тренерами на семінарі стали член РСУ, суддя Львівського окружного адміністративного суду, голова Комітету з питань комунікації Олександр Сасевичта головний спеціаліст Прес-служби органів суддівського самоврядування, сертіфикований бізнес-тренер, автор тренінгів з комунікації Ольга Какауліна.  В данному семінарі взялі участь також і представники  територіального управління  Державної судової адміністрації України в Одеській області.

 

 

У ході семінару судді мали змогу вивчати питання щодо організації комунікаційної діяльності суду, ролі, завдання та сфери відповідальності голови суду, судді-спікера та прес-секретаря, розглянули розподіл функцій між суддями та працівниками суду, які відповідальні за побудову ефективної взаємодії судів із громадськістю. Увагу учасників семінару було зосереджено на питаннях щодо іміджу та поведінки суддів у комунікації зі ЗМІ, щодо встановлення та підтримки плідної співпраці з регіональним прес-центром, використання соціальних медіа в роботі суду.

Під час роботи в малих групах судді та працівники апаратів судів будували схеми організації комунікаційної діяльності в суді, розробляли комунікаційний план для визначеної цільової аудиторії, формували повідомлення для прес-брифінгу,  після чого результати роботи презентували колегам та обговорили найбільш актуальні питання з практики суддів та працівників апаратів судів.

 

Cуддя Львівського окружного адміністративного суду, член Раді суддів України Олександр Сасевич детально зосередив увагу учасників семінару на питаннях щодо іміджу та поведінки суддів у комунікації зі ЗМІ, щодо встановлення та підтримки плідної співпраці з регіональним прес-центром, використання соціальних медіа в роботі суду.

 Головний спеціаліст Прес-служби органів суддівського самоврядування, сертіфикований бізнес-тренер, автор тренінгів з комунікації Ольга Какауліна розповіла учасникам семінару про необхідність донесення інформації до громадян простою мовою, яка буде зрозуміла усім верствам населення.