flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальник територіального управління Володимир Куценко прийняв участь в Регіональному форумі «Правовладдя і суспільство».

28 листопада 2017, 12:58

       Сьогодні 28 листопада 2017 року в місті Одесі в рамках Програми Агентства США з міжнародного розвиту (USAID) реформування сектору юстиції «Нове правосуддя»  спільно із Одеською обласною державною адміністрацією та Територіальним управлінням Державної судової адміністрації у Одеській області проведено Регіональний форум «Правовладдя і суспільство».

Зазначений форум проводиться з метою підвищення обізнаності громадян та професійної спільноти щодо змісту судової реформи загалом та її окремих аспектів, а також з метою донести важливу інформацію у регіони. Як засвідчили результати проведеного на замовлення Програми влітку 2017 року національного опитування громадян, суддів та практикуючих в суді юристів про сприйняття ними судової реформи, корупції та її проявів лише 9% громадян обізнані про зміст судової реформи.

Це значить, що переважна більшість населення не знає про суттєві і радикальні зміни в судовій системі, що значною мірою впливає на рівень їх недовіри до неї.

 

    В форумі взяли участь: заступник керівника Програми (USAID)  «Нове правосуддя» Наталія Петрова, перший заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олександр Терещук, голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації в Одеській області Володимир Куценко, представники судової системи, поліції, прокуратури, юстиції, адвокатури, науковці, представники бізнесу, ЗМІ.