flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийнято рішення по справі ПАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» до ДП «Санаторій «Лермонтовський» та Юридичного департаменту Одеської міської ради

13 січня 2017, 10:30
11 січня 2016 року господарським судом Одеської області по справі за позовом ПАТ лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» до ДП «Санаторій «Лермонтовський» та Юридичного департаменту Одеської міської ради, за участю третьої особи без самостійних вимог на предмет спору – Міністерства юстиції України (залучено на стороні відповідача ДП «Санаторій «Лермонтовський»), прийнято рішення про часткове задоволення позовних вимог (справа №916/2876/16).
Так, визнано відсутність у ДП «Санаторій «Лермонтовський» права господарського відання на нежитлові будівлі майнового комплексу, що розташовані за адресою: м.Одеса, пров. Лермонтовський, 2.
В іншій частині позовних вимог, що стосуються скасування рішення про державну реєстрацію прав на нерухоме майно, яке передано ДП «Санаторій «Лермонтовський» у господарське відання власником якого є держава в особі Міністерство юстиції України - відмовлено.