flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Непокора спільному наряду військовослужбовців та підрозділу Національної гвардії України

22 квітня 2015, 10:42

18.04.2015 року виконуючи наказ на охорону державного кордону на блокпості « Мурована» спільно військовослужбовцями Держприкордонслужби та підрозділу Національної гвардії України на автодорозі сполученням  м. Котовськ-с. Станіславка, було зупинено автомобіль для перевірки транспортного засобу та документів.

Після зупинки автомобіля, під час перевірки документів у водія та пасажирів  було виявлено що  водій та 2 пасажира знаходились у стані алкогольного сп’яніння.

Водій громадянин України,  на неодноразову законну вимогу прикордонного наряду надати автомобіль  для огляду, а саме показати багажне відділення та надати для звірення номера агрегатів транспортного засобу відмовився, при цьому вів себе зухвало та не адекватно, постійно нецензурно виражався в бік складу прикордонного наряду. У пасажирів, що перебували в автомобілі на момент перевірки будь які документи, що посвідчують особу були відсутні.

Відповідно до постанови Котовського міськрайсуду гр.. Ф притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 185-10 Кодексу про адміністративні правопорушення та отримав стягнення у вигляді накладення штрафу у розмірі 85.00грн.