flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Видворення громадян Ісламської Республіки Афганістан за межі території України

09 квітня 2015, 12:47

30.03.2015 року о 15 годині 35 хвилин під час здійснення охорони державного кордону України, прикордонним нарядом « Прикордонний патруль», в районі прикордонного знаку № 1341 на відстані 1000 метрів  від лінії державного кордону України на шляху сполучення с. Орлівка – м. Рені Одеської області було виявлено та затримано іноземних громадян, які назвалися громадянами Ісламської Республіки Афганістан. Означені громадяни, будучи іноземними громадянами, незаконно перетнули державний  кордон України з Республіки Молдова та незаконно знаходилися на території України  без документів, що посвідчують їх особу.

       В подальшому  при проведенні перевірочних заходів було встановлено, що дані громадяни  незаконно, перетнувши державний кордон у пункті пропуску для міжнародного автомобільного сполучення « Рені-Джурджулешти», прибули на територію України  з Туреччини у причепі вантажного транспортного засобу, маючи наміри потрапити на заробітки до країни Європейського Союзу.

       Ренійським районним судом Одеської області  було винесено постанови про примусове видворення громадян Ісламської Республіки Афганістан за межі території України з послідуючим затриманням на  термін 6 (шість) місяців, з розміщенням в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.