flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 14 вересня 2020 року Савранський районний суд Одеської області перейшов під охорону співробітниками Територіального управління Служби судової охорони

15 вересня 2020, 10:11

 

Підтримання громадського порядку в суді, припинення прояв неповаги до суду, а також охорону приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечення у суді безпеки учасників процесу здійснюється Службою судової охорони.

Безпеку судових засідань, а також охорону приміщення та суддів у Савранському районному суді суді Одеської області  відсьогодні, 14 вересня 2020 року, забезпечуватимуть співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Одеській  області.

         Командир 4 взводу 4 відділення 1 підрозділу Територіального управління Служби судової охорони у Одеській області Лонжанський П.М. вручив керівнику апарату суду Савранського районного суду Одеської області Самойлюк О.М. символічний знак Служби, який уособлює безпеку правосуддя та представив колективові суду співробітників, які нестимуть службу в приміщені суду і привітав їх з початком виконання завдань з охорони судової установи побажавши гідно й сумлінно виконувати службові обов’язки.


        

Прес служба суду