flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До суду надійшла справа за обвинуваченням двох осіб у підробленні документів

14 грудня 2020, 10:55

До Тарутинського районного суду Одеської області надійшов обвинувальний акт відносно двох осіб, які обвинувачуються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 205-1 Кримінального кодексу України.

Справа буде розглядатися суддею Тончевою Н.М.

Підготовче судове засідання відбудеться 10 лютого 2021 року, об 11 год. 00 хв.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 514/1687/20.

ІНФОРМАЦІЙНО:

Особа А., обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 205-1 КК України, а саме внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, а також умисне подання для проведення такої реєстрації документів, які містять завідомо неправдиві відомості, вчинені повторно за попередньою змовою групою осіб.

Особа С., обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 205-1 КК України, а саме внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Санкція частини другої статті 205-1 КК України, за якою обвинувачуються особи А., і С., передбачає штраф від восьми тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років, з позбавленням права обіймати.

Прес-служба суду