flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 грудня 2009 року

 

РЕЗУЛЬТАТИ

ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ

КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ ЗАГАЛЬНИХ СУДІВ

ОДЕСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО ОКРУГУ

 

28 грудня 2009 року                                                                       10 годин

 

Місце проведення: зал засідань кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу та Ради суддів Одеської області у приміщенні територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області,                  м. Одеса, вул. Бабеля, 2

 

І. Питання  кваліфікаційної атестації суддів:

 

Присвоєно:

 

1) судді Приморського районного суду м.Одеси Свяченій Ю.Б.– черговий другий кваліфікаційний клас судді;

2) судді Кодимського районного суду Одеської області Гурі А.І. -  черговий другий кваліфікаційний клас судді;

3) судді Роздільнянського районного суду Одеської області Ільяшук А.В.– черговий третій кваліфікаційний клас судді;

4) судді Южноукраїнського міського суду Миколаївської області Волковій О.І.– черговий третій кваліфікаційний клас судді;

5) судді Ренійського районного суду Одеської області Бошкову І.Д.-– п’ятий кваліфікаційний клас судді, як вперше призначеному на посаду судді.

 

ІІ. Щодо надання рекомендації для призначення на посаду судді:

 

1) визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та надано рекомендацію для призначення на посаду судді Київського районного суду м. Одеси Коваленко О.Б.

2) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Савранського міськрайонного суду Одеської області Бростовській Н.О.(з резерву), Німас І.Я. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації, Євдокимовій І.В. (з резерву) - відмовлено у наданні рекомендації.

3) визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та надано рекомендацію для призначення на посаду судді Іллічівського міського суду Одеської області Петрюченко М.І.

4) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Біляївського районного суду Одеської області Бурану В.М.(з резерву).

 

ІІІ. Розгляд питань щодо дисциплінарної відповідальності суддів:

 

1) за поданням члена Ради суддів України Луняченка А.В. від 20.11.2009 року       № 63 відносно судді Овідіопольського районного суду Одеської області Кириченка П.Л.– порушено дисциплінарне провадження та відкрито дисциплінарну справу;

2) за поданням народного депутата України Бондика В.А. від 1 жовтня 2009 року № 01-10-01 відносно судді Ленінського районного суду м. Миколаєва Богатирчук Г.А. – відмовлено у порушенні дисциплінарного провадження та відкритті дисциплінарної справи;

3) за поданням члена Ради суддів України Хоміка І.М. відносно притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Южноукраїнського міського суду Миколаївської області Бобровського І.М. – закрито провадженням дисциплінарну справу.

4) Розгляд дисциплінарних справ за поданням голови Ради суддів Одеської області Граніна В.Л. відносно судді Приморського районного суду м. Одеси Терьохіна С.Є. та за поданням члена Ради суддів України Хоміка І.М. відносно судді Березнегуватського районного суду Миколаївської області Молчанова О.Г.- перенесено на наступне засідання кваліфікаційної комісії суддів.

 

 

ІV.Організаційні питання:

 

Затверджено:

 

1) Список суддів місцевих загальних судів Одеської області, термін перебування у кваліфікаційному класі яких закінчується у 2010 році.

2) Список суддів апеляційного суду Одеської області, строк перебування яких у кваліфікаційному класі закінчується у 2010 році.

3) Список суддів місцевих загальних судів Миколаївської області, термін  перебування у кваліфікаційному класі яких закінчується у 2010 році.

4) Список осіб, зарахованих до кадрового резерву на заміщення посад суддів місцевих загальних судів Одеської області станом на 28 грудня 2009 року.

5) Список осіб, зарахованих до кадрового резерву на заміщення посад суддів місцевих судів Миколаївської області станом на 28 грудня 2009 року.

6) Орієнтований план роботи кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу на 2010 рік.