flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

16 вересня 2009 року

 

 

РЕЗУЛЬТАТИ

ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ

КВАЛІФІКАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ СУДДІВ ЗАГАЛЬНИХ СУДІВ

ОДЕСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО ОКРУГУ

 

16 вересня 2009 року                                                                       10 годин

 

Місце проведення: зал засідань кваліфікаційної комісії суддів загальних судів Одеського апеляційного округу та Ради суддів Одеської області у приміщенні територіального управління державної судової адміністрації в Одеській області,                  м. Одеса, вул. Бабеля, 2

 

 

І. Звільнення  у відставку:

 

1) за заявою судді Савранського районного суду Одеської області Бородія В.Є.  та поданням  начальника ТУ ДСА в Одеській області прийнято рішення про  внесення пропозиції до Вищої Ради юстиції  про звільнення судді у відставку.

2) за заявою судді апеляційного суду Миколаївської області Салтовської І.Б. та поданням в.о. начальника ТУ ДСА в Миколаївській області  прийнято рішення про  внесення пропозиції до Вищої Ради юстиції  про звільнення судді у відставку.

 

ІІ. Питання  кваліфікаційної атестації суддів:

 

 

Присвоєно:

 

1) судді Заводського  районного суду м. Миколаєва Гаврасієнко В.О. четвертий кваліфікаційний клас судді.

2) судді Комінтернівського районного суду Одеської області Вінській Н.В.- четвертий кваліфікаційний клас судді.

3) судді  Суворовського районного суду м. Одеси Лупенко А.В.черговий четвертий кваліфікаційний клас судді.

 

За результатами кваліфікаційної атестації:

 

1) суддю Овідіопольського районного суду Одеської області Кочко В.К.- залишено у раніше присвоєному п’ятому кваліфікаційному класі судді.

2) суддю Арбузинського районного суду Миколаївської області Пісоцького О.М. - залишено у раніше присвоєному четвертому кваліфікаційному класі судді.

 

 

 

 

 

 

 

ІІ. Щодо надання рекомендації для призначення на посаду судді:

 

          1) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Малиновського районного суду м. Одеси Роїку Д.Я. (з резерву).

          2) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Фрунзівського районного суду Одеської області Бойко С.В. (з резерву), Смокіну Г.І. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.

           3) надані рекомендації для призначення на дві вакантні посади суддів Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області  Медюку С.О. (з резерву) та Рак Л.М., Хівріча М.В. та Камалєтдінову О.В. визнано особами, які склали кваліфікаційний іспит, підготовлені до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації, Дмитрієву А.В. (з резерву) -  відмовлено у наданні рекомендації.

 4) визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та надано рекомендацію для призначення на посаду судді Новоодеського районного суду Миколаївської області Демінській О.І., Корзуна А.В. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.

  5) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Миколаївського районного суду Миколаївської області Войнарівському М.М.(з резерву), Чуприну І.О. та Торжинську Т.В. визнано особами, які склали кваліфікаційний іспит, підготовлені до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.

6) визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та надано рекомендацію для призначення на посаду судді Березнегуватського районного суду Миколаївської області Лусті С.А., Пересунько Р.В. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації, Клєвцову М.Л. визнано особою, яка не склала кваліфікаційний іспит, та не є підготовленою до судової роботи.

7) визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та надано рекомендацію для призначення на посаду судді Заводського районного суду м. Миколаєва Алексєєву А.П., Коваленко І.В. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.

8) визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та надано рекомендацію для призначення на посаду судді Овідіопольського  районного суду Одеської області Козирському Є.С.

  9) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Київського районного суду м. Одеси Войтову Г.В. (з резерву), Гапєєнко М.В. та Грозу І.В. визнано особами, які склали кваліфікаційний іспит, підготовлені до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.

           10) надано рекомендацію для призначення на посаду судді Біляївського районного суду Одеської області Горяєву І.М. (з резерву), Гринчак С.І. визнано особою, яка склала кваліфікаційний іспит, підготовлена до судової роботи та відмовлено у наданні рекомендації.

 

 

 

 

ІІІ. Розгляд питань щодо дисциплінарної відповідальності суддів:

 

1) закрито провадженням дисциплінарну справу за поданням голови Ради суддів Миколаївської області Козаченка В.І. відносно притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Арбузинського районного суду Миколаївської області Пісоцького О.М.

          2) по дисциплінарній справі за поданням члена Ради суддів України Хоміка І.М. на суддю Заводського районного суду м. Миколаєва Андрощука В.В. накладено дисциплінарне стягнення у вигляді пониження кваліфікаційного класу з третього на четвертий.

 3) за поданням члена Ради суддів України Луняченка А.В. від 02.07.2009 року            № 51б. відносно судді Суворовського районного суду м. Одеси Гудіної Н.І.– призначено перевірку обставин, викладених у поданні.

 4) за поданням члена Ради суддів України Луняченка А.В. від 03.08.2009 року           № 55 відносно судді Суворовського районного суду м. Одеси Гудіної Н.І.– призначено перевірку обставин, викладених у поданні.

 5) за поданням члена Ради суддів України Луняченка А.В. відносно притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Приморського районного суду м. Одеси Нікітіної С.Й.– призначено перевірку обставин, викладених у поданні.

 6) за поданням члена Ради суддів України Луняченка А.В. відносно притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Приморського районного суду м. Одеси Каплі О.І.– призначено перевірку обставин, викладених у поданні.

  7) за поданням члена Ради суддів України Луняченка А.В. відносно притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Приморського районного суду м. Одеси Загороднюка В.І.– призначено перевірку обставин, викладених у поданні.

  8) за поданням голови Ради суддів Одеської області Граніна В.Л. відносно притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Приморського районного суду м. Одеси Терьохіна С.Є.– призначено перевірку обставин, викладених у поданні.

  9) за поданням члена Ради суддів України Лічмана Л.Г. відносно притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Овідіопольського районного суду Одеської області Бочарова А.І.– призначено перевірку обставин, викладених у поданні.

  10) за поданням члена Ради суддів України Луняченка А.В. відносно притягнення до дисциплінарної відповідальності судді Іванівського районного суду Одеської області Доніна В.Є.– призначено перевірку обставин, викладених у поданні.